Livrare gratuită pentru comenzile peste 250 RON

BeautyCare este rutina ta de îngrijire?

Care este rutina ta de îngrijire?

Tenul frumos cu îngrijire se ține!

Dacă îți dorești un ten luminos, catifelat și lipsit de semnele îmbătrânirii, trebuie să acorzi o atenție deosebită în primul rând ritualului tău de îngrijire.

Prima regulă pentru un ten frumos este să nu mergi la culcare nedemachiată. Chiar dacă nu ai folosit makeup, dar mai ales dacă ai folosit, nu uita să îți cureți tenul înainte de a merge la somn. Produsele folosite pentru machiaj au în formula lor compuși care dăunează tenului atunci când acesta intră în faza de reparare, și anume noaptea. Praful, poluarea și microparticulele care se depun în timpul zilei direct pe ten, în cazul în care nu ai folosit machiaj, de asemenea trebuie îndepărtate pentru ca tenul să poate respira și să se poată regenera.

După curățarea în profunzime a tenului, cu demachiant sau apă micelară și apoi cu apă călduță și produse de curățare special adaptate tipului tău de ten, se aplică un serum și o cremă hidratantă  care acționează în timp ce tu dormi. Și nu uita de zona sensibilă a ochilor. Este ideal să aplici o cremă de ochi și să masezi cu degetul inelar toată zona, pentru pătrunderea cremei în piele.

Dimineața, o curățare a depunerilor de peste noapte este necesară pentru a putea aplica din nou serum și o cremă de zi. De această dată, crema trebuie să fie hrănitoare dar și să protejeze tenul. Știai că nu doar razele UVA și UVB ale soarelui atacă pielea și provoacă semne de îmbătrânire? Și lumina albastră a ecranelor îmbătrânește prematur tenul. Așa că, dacă stai multe ore în fața calculatorului, a telefonului mobil sau a tabletei, este bine să alegi o gamă de îngrijire care să te ajute să contracarezi efectele luminii albastre.

Fix pentru aceste probleme Payot a dezvoltat Blue Techniliss, o gamă inovativă care luptă cu efectele nocive ale desincronizării bioritmului natural și luptă cu impactul dăunător al luminii albastre, permițând pielii să se regenereze cu ușurință. Combinația a două tipuri de acid hialuronic catifelează suprafața pielii și o umple din interior.

În timpul zilei tenul are nevoie de protecție, în timpul nopții are nevoie de regenerare iar în weekedn de rejuvenare!

Blue Techniliss Serum Concentrateste special creat pentru reducerea vizibilă a ridurilor și liniilor fine. Umple din interior, netezește la suprafață, hidratează și hrănește tenul. Textura specială îl face să fie ușor absorbit de piele pentru efecte imediate și de durată. Aplică-l în fiecare dimineață pe tenul curat și bucură-te de un ten proaspăt întreaga zi.

În lupta cu agresiunile de peste zi, Techniliss Cremă de Zieste aliatul perfect. Pielea este protejată de lumina albastră a ecranelor dispozitivelor electronice, ridurile și liniile fine sunt netezite de la interior iar pielea rămâne catifelată și luminoasă.

Blue Techniliss Cremă de Ochieste un tratament miracol special formulat pentru a proteja pielea fină din jurul ochilor, dar și pentru a netezi ridurile și liniile fine deja formate pe conturul acestora. Iluminează zona ochilor și lupt zi după zi cu cearcănele persistente. Sistemul incorporat de masare, combinat cu textura perlată a cremei, pătrunde cu rapiditate în piele și netezește cu ușurință ridurile „laba gâștei”.

Nu trebuie să îți mai faci griji pentru nopțile târzii petrecute în oraș și nici pentru lipsa somnului. Acțiunile regeneratoare ale Cremei de Noapte Blue Techniliss îți vor ajuta tenul să nu le simtă. Această cremă-tratament lucreazănoaptea, în întuneric, lipsa luminii potențând acțiunea ingredientelor sale minune. Textura sa gelatinoasă se transformă în ulei la contactul pielea, pentru ultra-confort și nopți liniștite. Dimineața pielea este relaxată și odihnită, pregătită pentru o nouă zi.

Ai grijă de tenul tău în fiecare zi și protejeză-l de agresiunile externe pentru a te bucura mai multă vreme de o piele catifelată și fără semne vizibile de îmbătrânire. Nu uita de protecția SPF, pe care trebuie să o aplici în toate anotimpurile, și de protecția împotriva luminii albastre a dispozitivelor electronice. Tenul tău merită tot ce este mai bun! iar tu meriți un ten proaspăt și luminos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus