Livrare gratuită pentru comenzile peste 250 RON

HealthImportanța folosirii unui after-sun

Importanța folosirii unui after-sun

Soarele și căldura zilelor de vară nu au cum să nu te trimită cu gândul la zilele petrecute pe plajă. Și, pentru că cei mai mulți copii iubesc să se joace cât este ziua de lungă, folosirea unor produse cu factor ridicat de protecție și a unui after-sun este esențială.

Radiațiile solare din perioada verii sunt extrem de periculoase, în special pentru copil, a cărui piele este mai fragilă decât a unui adult. Atât produsele de protecție solară, cât și cele de calmare a pielii expuse la soare ar trebui să fie indispensabile din rutina de îngrijire a copilului, dar și a adulților.

Indiferent că petreceți câteva ore pe plajă sau că vă bucurați de o plimbare prin soare, nu uita să folosești un after-sun după aceste momente. Mustela prezintă o gamă specială de produse de protecție solară, cu toleranță ridicată și formulată cu o grijă deosebită pentru a proteja pielea bebelușilor și copiilor, în special a celor cu piele mai sensibilă la soare.

Sprayul after-sun de la Mustela se poate utiliza pe față și corp, fiind ideal pentru copii dar și pentru nou-născuți. Pentru a asigura siguranța necesară, sprayul a fost testat sub control dermatologic și pediatric și este hipoalergenic, minimizând riscul de reacții alergice.

after-sun

Sprayul se aplică după expunerea la soare, pe pielea curată de după baie sau duș. Suplimentar, îți recomandăm chiar să masezi delicat produsul pentru ca acesta să pătrundă mai rapid în piele. Cu un parfum delicat și o textură lejeră, acest after-sun hidratează imediat, catifelează și revigorează pielea celui mic. În final aceasta se va simți mai confortabilă, moale și suplă.

Mustela spray after-sun conține 87% ingrediente de origine naturală, printre care:

– Avocado Perseose: un ingredient patentat benefic pentru fortificarea barierei naturale și protejarea bogăției celulare a pielii
– Ulei de Jojoba: un ulei catifelant de origine naturală care hrănește pielea
– Unt de Cupuacu: un unt de origine naturală, sursă de acizi grași esențiali, cu efect emolient

after-sun

Pentru o siguranță ridicată, îți oferim câteva sfaturi generale privind protejarea copilului în cazul expunerii la soare:

  • Expunerea la soare nu este recomandată în cazul copiilor mai mici de 3 ani.
  • Evită expunerea directă la soare, în special între orele 11 și 16.
  • În momentele în care soarele este prea puternic, caută zone cu umbră.
  • Nu lăsa bebelușul sau copilul gol sau în costum de baie atunci când este expus la soare. Îmbracă-l cu haine largi și din bumbac gros, pentru o bună filtrare a radiațiilor UV, cu o pălărie cu boruri mari și ochelari de soare potriviți, din categoria UV 3 sau 4.
  • Aplică un strat generos de protecție solară cu indice SPF 50+ cu aproximativ 20 de minute înainte de orice expunere la soare. Insistă asupra zonelor sensibile precum frunte, nas, pomeți și buze.
  • Reaplică protecția solară din 2 în 2 ore sau după fiecare îmbăiere.
  • Asigură-te că cel mic va consuma apă în mod regulat, indiferent dacă cere sau nu.
  • Folosește un after-sun pentru a calma pielea și hidrateaz-o bine la finalul zilei.

Încrederea că alegi cele mai bune produse pentru îngrijirea copilului tău este extrem de importantă, iar Mustela pune un mare accent pe acest aspect. Folosirea unui after-sun potrivit va oferi celui mic starea de confort atât de necesară după fiecare expunere la radiațiile UV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus