Livrare gratuită pentru comenzile peste 250 RON

BeautyTen mai luminos și piele mai catifelată cu Masca magnetică de la Payot

Ten mai luminos și piele mai catifelată cu Masca magnetică de la Payot

Factorii externi precum aerul rece, aerul prea cald dar mai ales poluarea, au un impact dăunător asupra tenului nostru. Obosită și totodată stresată, pielea devine mai vulnerabilă în fața acestor agresiuni zilnice, iar rezultatul final nu este deloc plăcut – aceasta ajunge să fie acoperită de impurități, formează imperfecțiuni și își pierde din strălucire.

Indiferent de vârstă, de tip sau de ton/subton, pielea are nevoie să fie corect îngrijită în fiecare zi. Deoarece un aspect perfect al pielii reprezintă cheia frumuseții absolute, Payot a dezvoltat gama UNI SKIN. Produsul vedetă al gamei este fără niciun dubiu Masca magnetică, o mască cu mecanism ingenios care curăță în profunzime tenul și îi oferă o luminozitate aparte.

Uni Skin, gama pentru toate tipurile de ten

Produsele gamei Uni Skin sunt reprezentate prin complexul Uni Perfect care, datorită celor mai recente cercetări în epigenetică, luptă împotriva disfuncțiilor celulare în inima imperfecțiunilor tenului – pete pigmentare, cicatrici, roșeață, ten tern. Complexul Uni Perfect este caracterizat și de câteva ingrediente cheie – kiwi și plante asiatice, epigenomyl, creson.

Masca magnetică, produsul vedetă al gamei

Masca magnetică

Masca magnetică este un produs care poate fi folosit indiferent de tipul sau de starea pielii. Această mască neagră cu o tehnologie unică magnetică asigură eliminarea impurităților din profunzimea pielii, precum și uniformizarea și corectarea tuturor imperfecțiunilor tenului.

Masca conține ingrediente atent alese și care prezintă numeroase beneficii pentru ten, precum:

–  Magnetita, pudră care absoarbe murdăria și particulele de poluare, stimulând microcirculația.
–  Vitamina E, puternic antioxidant extrem de necesar pielii.
–  Silica, pudră minerală care ajută pielea să lupte împotriva imperfecțiunilor.
–  Unt de Shea, ingredient care hrănește pielea.

Masca se aplică într-un strat generos pe toată fața, curățată în prealabil, evitând însă conturul ochilor. Se lasă să acționeze timp de 5 minute și apoi se îndepărtează cu ajutorul magnetului propriu. Fiecare mască vine cu propriul magnet, însă, orice alt magnet poate fi folosit pentru îndepărtarea măștii. Magnetul se învelește într-un șervețel și se trece în mod delicat peste piele, eliminând în totalitate masca. La final, pielea se va simți catifelată, luminoasă și mai tânără.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus