Top

Magazin

PAYOT PATE GRISE SET ÎNGRIJIRE (GEL DE CURĂȚARE SPUMANT 200 ML + L’ORIGINALE ÎNGRIJIRE DE URGENȚĂ ANTI-IMPERFECȚIUNI 15ML + MASCĂ CU CĂRBUNE 50ML CADOU)

98,00 lei

- +

Descriere

PAYOT Pate Grise Set îngrijire anti-imperfecțiuni

Pate Grise Set îngrijire conține:

  1. Gel de curățare spumant 200 ml

Acest gel curățător spumant este ideal pentru utilizarea zilnică și nu conține săpun, curățând delicat pielea. Particulele sale catifelante din cărbune de origine vegetală redefinesc structura pielii și înlătură imperfecțiunile, lăsând-o curată și împrospătată.

Ingrediente cheie: Extract de zinc (pudră); Extract de mentă chileana; Granule de cărbune de origine vegetală; Surfactanți naturali derivați din cocos.

Masați delicat și cu spuma formată spălați fața și gâtul, dimineața sau seara. Evitați contactul cu ochii.

  1. L’Originale Îngrijire de urgență anti-imperfecțiuni 15 ml

Formulă inovatoare a Dr. Nadia PAYOT folosită încă din 1947, lucrează în timpul somnului, ajutând la eliminarea imperfecțiunilor tenului (extract de ichtiol și migdale dulci).

Ingrediente cheie: Extract de zinc; Ichtiol; Talc; Extract de migdale dulci

A se aplica seara direct pe imperfecțiuni. A se lăsa să  acționeze pe timpul nopții.

  1. Mască cu cărbune 50 ml – CADOU

Îngrijire matifiantă ultra-absorbantă. Această mască neagră ultra-absorbantă pentru tenul mixt, exfoliază și curăță în profunzime sebumul, impuritățile și toxinele acumulate pentru a limita apariția imperfecțiunilor.

Ingrediente cheie: Extract de mentă chileana; Extract de zinc; Cărbune de origine vegetală; Caolin.

Aplicați în strat gros evitând zonele din jurul ochilor și buzelor. Lăsați să acționeze timp de 10 minute. Clătiți cu apă caldă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PAYOT PATE GRISE SET ÎNGRIJIRE (GEL DE CURĂȚARE SPUMANT 200 ML + L’ORIGINALE ÎNGRIJIRE DE URGENȚĂ ANTI-IMPERFECȚIUNI 15ML + MASCĂ CU CĂRBUNE 50ML CADOU)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

v

Pielea uscată și sensibilă suferă cel mai tare la schimbarea anotimpurilor, primăvara și toamna. Pielea se usucă mai tare decât în mod normal și poate ajunge chiar la descuamare. Produsele de curățare clasice, cu conținut de săpun,...
You don't have permission to register

Reset Password