Top

Magazin

Roge Cavailles BOTOT Apă de gură cu scorțișoară, cuișoare, mentă 250ml

58,00 lei

- +
SKU: 3596490004804 Categorii: , ,

Descriere

Roge Cavailles BOTOT Apă de gură cu scorțișoară, cuișoare, mentă 250ml

BOTOT Apă de gură cu scorțișoară, cuișoare, mentă este îmbogățită cu esențe naturale cu proprietăți anti-bacteriene și de împrospătare recunoscute. Utilizată zilnic, vă asigură o igienă orală perfectă și o respirație proaspătă de durată.

În 1755, doctorul Edme-Francois-Julien-Botot a creat Apa de Botot (Eau de Botot), un preparat concentrat cu esențe naturale, destinat igienei orale a Regelui Louis XV, și al cărui succes va traversa secolele. Astăzi, regăsiți întreaga eficacitate a acestei formule unice și autentice în Botot Apa de gură cu esențe naturale.  

Mod de utilizare:

De două ori pe zi după periaj, umpleți o jumătate de capac (10 ml) cu Botot Apă de gură nediluată. Clătiți timp de 30 de secunde, apoi scuipați. Nu lăsați la îndemâna copiilor. A nu se utiliza de către copiii cu vârsta mai mică de 6 ani. Nu înghițiți!

Mod de conservare:

Păstrați la temperatura camerei, nu expuneți la razele directe ale soarelui și nu congelați.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Roge Cavailles BOTOT Apă de gură cu scorțișoară, cuișoare, mentă 250ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

v

Pielea uscată și sensibilă suferă cel mai tare la schimbarea anotimpurilor, primăvara și toamna. Pielea se usucă mai tare decât în mod normal și poate ajunge chiar la descuamare. Produsele de curățare clasice, cu conținut de săpun,...
You don't have permission to register

Reset Password