Livrare gratuită pentru comenzile peste 250 RON

Branduri

Brandurile Expert cosmetics

Apa de gură Botot a fost creată pentru pentru regele Ludovic al XV-lea in secoulu III, anul 1755 de Edme François Julien Botot. Acest preparat cu esențe naturale i-a oferit Regelui un suflu demn de reputația sa de seducător. Chiar înainte de Revoluție, Ludovic al XVI-lea și-a dat acordul regal pentru apa Botot. Câteva luni mai târziu, Marie-Antoinette, prizonieră în Templu, i-a cerut temnicerului să-i aducă o sticlă. În 1846, Eau de Botot este menționat de Balzac în „Les Comédiens sans le savoir”. Cinematograful a preluat apoi această celebră Eau de bouche. În 1937, a apărut în „La grande illusion” de Jean Renoir. Și mai bine de jumătate de secol mai târziu, se află cu mândrie în baia lui Amélie Poulain!

Astăzi, lasă-te purtat de o gamă colorată, care explorează noi arome și îți va oferi, cu siguranță un zâmbet regal!Bazându-se pe experiența sa centenară, pasta de dinți Botot este îmbogățită cu esențe naturale cu proprietăți anti-bacteriene și de împrospătare recunoscute.

Utilizată zilnic, ea este eficientă împotriva plăcii și cariilor pentru a asigura o igienă perfectă a dinților și gingiilor. Gustul său plăcut și unic garantează o respirație proaspătă de durată.

Totul a început în 1950, atunci când Paul Berthomé a decis să se asocieze cu farmacistul Claude Guillon, pentru a crea primul lapte de curățare pentru pielea bebelușilor. Pe lângă realizarea unei inovații tehnice, au introdus și o modalitate de a acorda timp părinților – ceea ce însemna de fapt timp femeilor, în acele vremuri. 70 de ani și milioane de copii cu piele delicată mai târziu, misiunea noastră este aceeași: de a fi de partea părinților și de a le ușura viața datorită gamelor noastre de produse de îngrijire de origine naturală. Angajamentul Mustela: să garanteze produse de îngrijire a pielii sigure și eficiente pentru bebeluși (de la naștere), dar și pentru femei, în timpul sarcinii și alăptării.

De peste 100 de ani, PAYOT este alături de  femei, în fiecare etapă a vieții lor, oferindu-le produse de  îngrijire a tenului și a corpului. Produsele au la bază formule inovatoare ce încorporează cele mai recente progrese științifice. Autenticitatea stă la baza acestei relații atrăgătoare, relație care s-a construit de-a lungul anilor între brand și femeile care își asumă frumusețea.

„Când ai pielea sensibilă, încerci mai presus de toate să ai grijă de ea, să o protejezi și să o calmezi.”
Zilnic, pielea este agresată de numeroși factori externi ce afectează filmul hidrolipidic (sistemul natural de apărare al acesteia). Rezultatul: o piele uscată.

Pentru a lupta împotriva acestor efecte nedorite, Roge Cavaillès a inventat agenții surgras, agenți îmbogățiți cu substanțe grase, care creează un film protector pe piele. Funcționează ca un scut împotriva agresiunilor externe și astfel redă senzația de confort și catifelare.

Rogé Cavaillès oferă 4 sub-game de produse pentru o rutină zilnică completă:
Creme și uleiuri de duș și săpunuri
Deodorante și antiperspirante
Produse de igienă intimă
Creme hidratante

Înapoi sus