Livrare gratuită pentru comenzile peste 250 RON

Politică de rambursări și returnări

POLITICA DE RETUR

RETURNAREA PRODUSELOR

Dacă un produs achiziționat de la EXPERTCOMETICS nu vă mulțumește 100%, îl puteti returna gratuit în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării. Este necesar să ne comunicați decizia dumneavoastră de a returna produsele, în termen de 14 de zile de la livrarea acestora. Cel mai simplu este să ne contactați la adresa de e-mail contact@expertcometics.ro sau la numărul de telefon 031 805 61 49.

Puteți trimite produsele prin curier la adresa Bucuresti,Bd. Theodor Palady nr 107, in ambalajul original, nederiorat,  nu mai târziu de 14 zile de la data retragerii din contract. Costurile returului (curier) vor fi suportate de dumneavoastra.  Dacă, urmare a încheierii contractului, ați primit de la noi gratuit produse suplimentare („cadou”), și acest cadou trebuie returnat.

Rambursăm prețul de achiziție în termen de 14 zile de la data retragerii dumneavoastră din contract. Conform legii însă, avem dreptul să așteptăm mai întâi să returnați produsele, pentru a efectua plata.

PRODUSE CE POT FI RETURNATE

Ne puteți returna orice produs cumpărat în magazinul nostru cu ambalajul original intact, iar  produsul sa nu fi fost deschis.

Contacte

Dacă aveți orice fel de întrebări cu privire la retragerea din contract, fără a prezenta vreun motiv, contactați-ne la adresa de e-mail contact@expertcometics.ro sau la numărul de telefon 031 805 61 49.

 

Înapoi sus