No products in the cart.

Top
g

FAQ Page

1. Cum beneficiez de livrare gratuita?

Expert Cosmetics va suporta costul livrarii comezilor avand o valoare totala mai mare de 200 lei. Livrarea gratuita este valabila pentru serviciul de curierat DPD.

2. Mi-am uitat parola, cum ma loghez?

Daca ti-ai uitat parola, te rugam sa faci click pe „Ti-ai uitat parola?” sub Inregistrare. Ti se va cere adresa de e-mail pentru logare si in baza instructiunilor ti se va reseta parola, sistemul urmand a genera o noua parola, care va fi formata din caractere alese aleatoriu de catre un program informatic.

3. Care sunt avantajele creării unui cont?

Crearea unui cont in www.expertcosmetics.ro permite trimiterea comenzilor cat si abonarea la newsletter, ce informeaza asupra noutatilor si promotiilor prezente pe site-ul www.expertcosmetics.ro

Sectiunea „Contul meu” ofera o evidenta a datelor inregistrate.

4. Prețul produselor

Preturile prezentate includ TVA (19%), preturi care pot fi supuse diverselor reduceri sau promotii. Pretul este cel valabil la momentul emiterii comenzii si acesta nu include si cheltuielile de livrare.

Expert Cosmetics isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor prezentate fara o notificare prealabila adresata clientului. Pretul nu poate fi modificat ulterior confirmarii de catre Expert Cosmetics a comenzii.

5. Cum va contactez ?

  • Email:  Raspundem la email-urile primite si incercam sa fim cat mai rapizi cu putinta. Putem sa-ti oferim cele mai prompte si utile raspunsuri despre produse, marci, publicatii sau intrebari frecvente via email, la adresa office contact@expertcosmetics.ro
  • Telefon:Poti sa ne suni si te vom ajuta cu privire la toate intrebarile si nelamuririle tale. Comenzile se fac foarte usor prin telefon, asa incat nu ezita sa ne suni. Numarul de telefon este  031 805 6149. Ne poti contacta de Luni pana Vineri in intervalul 9-17. Putem sa-ti oferim cele mai prompte si utile raspunsuri despre produse, marci, oferte.

v

Pielea uscată și sensibilă suferă cel mai tare la schimbarea anotimpurilor, primăvara și toamna. Pielea se usucă mai tare decât în mod normal și poate ajunge chiar la descuamare. Produsele de curățare clasice, cu conținut de săpun,...
You don't have permission to register

Reset Password