Livrare gratuită pentru comenzile peste 250 RON

Rogé Cavaillès

„Când ai pielea sensibilă, încerci mai presus de toate să ai grijă de ea, să o protejezi și să o calmezi . "
Zilnic, pielea este agresată de numeroși factori externi ce afectează filmul hidrolipidic (sistemul natural de apărare al acesteia). Rezultatul: o piele uscată.

Pentru a lupta împotriva acestor efecte nedorite, Roge Cavaillès a inventat agenții surgras, agenți îmbogățiți cu substanțe grase, care creează un film protector pe piele. Funcționează ca un scut împotriva agresiunilor externe și astfel redă senzația de confort și catifelare.

Printre gamele Rogé Cavaillès :
Cavailles Creme si Uleiuri de dus

Creme și uleiuri de duș

Cremele și uleiurile de duș Rogé Cavaillès au formule exclusive, îmbogățite cu grăsimi active, ce îngrijesc delicat pielea întregii familii, iar parfumul lor persistă toată ziua. Datorită compoziției similare cu cea a filmului hidrolipidic al pielii, reface bariera de protecție a acesteia și formează un scut împotriva agresiunilor externe. Pielea este hrănită, protejată activ împotriva uscăciunii, hidratarea ei păstrându-se mult timp.
Gama de săpunuri solide Rogé Cavaillès este complet irezistibilă și oferă un moment de plăcere și relaxare! Fanii săpunului vor adora ingredientele lor hrănitoare cu bază vegetală. Acestea lasă pielea moale și suplă. Există în 2 variante: ulei și cremă. Săpunul cu ulei oferă o experiență senzorială de neuitat la duș. Săpunul cremă, pe de altă parte, oferă catifelarea unei creme într-un săpun solid. Spuma sa acoperă cu generozitate pielea, iar untul de shea ultra-hrănitor o lasă foarte moale.

No posts were found for provided query parameters.

Cavailles Deodorant roll-on LP Intense

Deodorante și antiperspirante

Gama noastră variată face posibilă satisfacerea nevoilor tuturor. Fie că este vorba de transpirație ușoară sau transpirație excesivă, există o soluție Cavaillès adecvată și eficientă. La fel ca pielea corpului tău, pielea axilei poate fi sensibilă. Transpirația, epilarea cu ceară, frecarea agresează pielea axilelor, iar deodorantele, uneori prea agresive, nu fac decât să o sensibilizeze.

Pot apărea senzații de iritație, roșeață, furnicături. Acesta este motivul pentru care Rogé Cavaillès a formulat o gamă de deodorante și antiperspirante care îndeplinesc cerințele pielii cele mai sensibile. Toate produsele sunt fără alcool, testate sub control dermatologic și îmbogățite cu grăsimi active pentru a proteja pielea.

Toate produsele noastre oferă eficacitate dovedită clinic datorită prezenței ingredientelor cu
proprietăți absorbante, antibacteriene și calmante.

No posts were found for provided query parameters.

Cavailles Geluri pentru igiena intima

Igiena intimă

Igiena intimă este o rutină zilnică care asigură confort și previne neplăcerile specifice. Produsele de igienă intimă Rogé Cavaillès au formule pe bază de plante și conțin 97% ingrediente din surse naturale. În plus, conțin prebiotice care stimulează sistemul natural de apărare pentru un plus de protecție. Gelurile de igienă intimă Rogé Cavaillès pentru utilizare zilnică sunt disponibile în cinci versiuni pentru a satisface nevoile femeilor în fiecare etapă a vieții lor. Gama Mycolea + este pentru utilizare ocazională, pentru ameliorarea iritațiilor și mâncărimii.

Înapoi sus