Livrare gratuită pentru comenzile peste 250 RON

HealthCrema pentru scutec Vitamin barrier 123, o opțiune sigură pentru lupta cu iritațiile bebelușului
Vitamin barrier 123

Crema pentru scutec Vitamin barrier 123, o opțiune sigură pentru lupta cu iritațiile bebelușului

Cu siguranță grija față de propriul copil este cea mai importantă pentru oricine, cu atât mai mult atunci când acesta este mic. În primii ani de viață pielea sa are o sensibilitate aparte, fiind esențială folosirea unor produse potrivite pentru curățare și îngrijire.

De aceea, alegerea de a utiliza crema Mustela bebe 123 Vitamin barrier este una ideală, garantând o eficacitate triplă.

Mustela, gama completă de îngrijire a pielii bebelușului și copiilor

Accentul pus pe îngrijirea completă, sigură și delicată a nou-născuților, sugarilor și copiilor reprezintă principala grijă a brandului Mustela. Produsele dezvoltate conțin în medie 92% ingrediente active de origine naturală, preluate din plante precum Avocado, Floarea soarelui, Shea și Aloe vera.

Curățarea corectă a fundulețului bebelușului
Vitamin barrier 123

Fundulețul bebelușului face parte dintre cele mai delicate părți ale corpului, iar umiditatea, frecările continue de scutece și contactul cu urina îl pot irita în mare măsură.

În momentul curățării fundulețului, trebuie luată în considerare și protejarea pielii vulnerabile a acestuia. Principala recomandare este aceea de a schimba copilul în mod constant, la fiecare scaun sau de fiecare dată când scutecul se umezește. Îngrijirea și ștergerea fundulețului copilului trebuie făcută cu produse calitative și naturale, care să curețe pielea în mod eficient și să nu provoace alergii.

Prevenirea iritațiilor printr-o îngrijire adecvată este cu mult mai recomandată. Este indicat să fie aplicată crema Mustela bebe 123 Vitamin barrier în momentul schimbării scutecului, iar în caz de roșeață continuă fundulețul trebuie aerisit pentru cât mai mult timp.

Ingrediente naturale pentru o îngrijire sigură

Vitamin barrier 123

Crema Mustela bebe 123 Vitamin barrier are o eficacitate triplă și de neegalat în ceea ce privește îngrijirea zonei scutecului. Aceasta previne apariția roșeții și a iritațiilor la fiecare schimbare a scutecului, calmează pielea, reduce disconfortul încă de la prima aplicare și o regenerează în mod continuu.

Toate aceste proprietăți benefice sunt susținute de ingredientele active de origine naturală, printre acestea enumerându-se Avocado Perseose, Oxeoline de Alcacea, Oleodistilat de floarea soarelui și Oxid de zinc. În plus, crema Mustela bebe 123 Vitamin barrier asigură toleranță maximă și prezintă o formulă hipoalergenică, având 0% conservanți și 0% parfum.

Crema Mustela bebe 123 Vitamin barrier este ușor de întins și de îndepărtat. Aceasta poate fi aplicată încă de la naștere, într-un strat gros, direct pe pielea curată și uscată din jurul scutecului.

Bebelușul trebuie protejat în fiecare moment de roșeața și iritațiile pielii! Alegerea unui produs sigur, precum crema Mustela bebe 123 Vitamin barrier, cu 98% produse de origine naturală și cu o consistență plăcută în momentul utilizării, oferă încrederea de care orice părinte are nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus