Livrare gratuită pentru comenzile peste 250 RON

HealthStelatopia. Soluții inovatoare pentru pielea atopică
Pijama Stelatopia

Stelatopia. Soluții inovatoare pentru pielea atopică

Eczema atopică este o problemă cutanată din ce în ce mai frecventă, care se manifestă printr-o uscăciune extremă, mâncărimi și un disconfort cutanat uneori intens. Asociată cu factori genetici și de mediu, aceasta se manifestă adesea începând cu luna a treia de viață, apoi se atenuează după câțiva ani. Însă pielea copiilor care au suferit de această problemă va rămâne uscată. Descoperă împreună cu noi cum să identifici o piele cu tendință atopică și cum poate fi îngrijită.

Pielea uscată cu tendință atopică este o piele săracă în lipide, elemente grase care asigură în mod normal etanșeitatea barierei cutanate. Din acest motiv, pielea cu tendință atopică este mai vulnerabilă față de agresiunile externe. Această fragilitate este asociată cu o reactivitatea normală a sistemului imunitar de apărare.

În primul rând, pielea este extrem de uscată, aspră la atingere, poate prezenta mici scuame. Pe piele apar regulat sau periodic plăci roșii, uscate și aspre, în special pe față, la nivelul pliurilor (gât, cot, partea posterioară a genunchilor) și la extremități (mâini, încheieturile mâinilor, glezne). Pielea prezintă mâncărimi puternice, uneori până la tulburarea somnului.

Pijama Stelatopia cu efect calmant

Pijama Stelatopia

Pentru a veni în ajutorul bebelușilor care suferă de această afecțiune, Mustela a creat prima pijama cu efect calmant STELATOPIA®, care combină bumbac 100% cu formulă calmantă cu ingrediente 100% de origine naturală micro-încapsulate.

Pijama Stelatopia cu Efect Calmant este creată din fibre de bumbac organice 100%, recomandate pentru piele cu tendință atopică, certificat DEKO-TEX, o marcă europeană care impune controlul strict pentru a asigura interzicerea utilizării de chimicale dăunătoare. Cusăturile sunt la exterior, pentru a nu irita pielea iar măsura este ajustabilă.

Ingrediente naturale patentate

În material sunt încapsulate următoarele ingrediente naturale patentate:                                   

Ulei de avocado: ajută la întărirea și protejarea filmului hidrolipidic pentru a favoriza refacerea barierei cutanate afectată în cazul pielii cu tendință atopică.

Oleodistilat de floarea soarelui: are proprietăți calmante și oferă lipide esențiale pentru a menține hidratarea barierei cutanate.

Ceramide: ajută la refacerea barierei cutanate

Scualan: emolient natural, similar cu unele lipide ale pielii

Vitamina E: antioxidant

Pijamaua cu Efect Calmant Stelatopia contribuie la ameliorarea somnului bebelușului și reduce senzația de mâncărime a pielii. Astfel, pielea este calmată, catifelată, iar bebelușul poate dormi liniștit.

https://www.mustela.ro/content/STELATOPIAr-Pijama-cu-efect-calmant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus