Folosește codul: "BlackFriday" pentru reduceri de 30% la produsele selecționate din magazin.

Totul a început în 1950, atunci când Paul Berthomé a decis să se asocieze cu farmacistul Claude Guillon, pentru a crea primul lapte de curățare pentru pielea bebelușilor. Pe lângă realizarea unei inovații tehnice, au introdus și o modalitate de a acorda timp părinților – ceea ce însemna de fapt timp femeilor, în acele vremuri. 70 de ani și milioane de copii cu piele delicată mai târziu, misiunea noastră este aceeași: de a fi de partea părinților și de a leușura viața datorită gamelor noastre de produse de îngrijire de origine naturală.
Angajamentul Mustela: să garanteze produse de îngrijire a pielii sigure și eficiente pentru bebeluși (de la naștere), dar și pentru femei, în timpul sarcinii și alăptării.

Printre gamele Mustela :

Gama Bio

99% ingrediente de origine naturală din total. 50% din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. COSMOS ORGANIC certificat de către Ecocert Greenlife în conformitate cu standardul COSMOS.

Mustela Romania Mustela Maternite

Maternitate

Produsele Mustela pentru femei însărcinate și proaspete mămici sunt concepute pentru pielea fragilizată de sarcină și alăptare. Ele ajută la păstrarea elasticității și hidratarea pielii. Având o eficacitate dovedită clinic, ele vă ajută să vă trăiți maternitatea din plin, în completă seninătate.

Produse de îngrijire pentru piele foarte sensibilă

Pentru a calma pielea foarte sensibilă a bebelușilor și copiilor, Mustela oferă o gamă de produse de îngrijire ce poate fi folosită de la naștere. Fără parfum, cu 98% ingrediente de origine naturală în medie, ele hidratează, calmează și protejează pielea bebelușului.

Produse de îngrijire pentru piele cu tendință atopică

1 copil din 5 este afectat de eczema sau dermatita atopică. Stelatopia este o gamă de produse de îngrijire destinate bebelușilor și copiilor cu piele cu tendință atopică. Fără parfum, testate dermatologic, ele calmează, refac lipidele și limitează zonele roșii. Eficacitatea lor este dovedită clinic.

Scuame de lapte

Produsele Mustela favorizează eliminarea scuamelor de lapte ale bebelușilor și sugarilor rapid și eficient și pot fi folosite de la naștere. Ele calmează senzația de mâncărime și previn reapariția prin limitarea excesului de sebum.

Înapoi sus