Livrare gratuită pentru comenzile peste 250 RON

HealthCum poți avea un abdomen plat în 9 pași simpli

Cum poți avea un abdomen plat în 9 pași simpli

Grăsimea abdominală nu este doar inestetică ci și foarte greu de eliminat. Deși nu este ușor de eliminat, și nici nu există o pilulă magică care să facă toata treaba, nu este imposibil. Un stil de viață echilibrat, care să conțină alimentație sănătoasă și exerciții fizice regulate, este secretul unui corp de invidiat.

Dacă vrei un abdomen plat în timp record, apelează la sfaturile specialiștilor în domeniu.

1. Un pahar de apă călduță cu lămâie la prima oră a zilei nu doar trezește sistemul digestiv dar și accelerează metabolismul. Fă din consumul unui pahar de apă cu lămâie în fiecare dimineață o regulă și nu te abate de la ea.

2. Bea multă apă pe parcursul zilei. Ai început bine, continuă! După paharul de apă cu lămâie de la prima oră, bea pe timpul zilei minim 5 pahare cu apă la temperatura camerei. Apa detoxifiază sistemul digestiv și îmbunătățește digestia.

3. Evită să mănânci lactate dimineața. Înlocuiește iaurtul cu un avocado cu pâine prăjită, o budincă de chia sau fructe.

4. Mănâncă mai încet. Este important ca mâncarea să fie bine mestecată și mesajul de sațietate să ajungă la creier. În plus, te bucuri mai mult de gustul alimentelor și eviți balonarea.

5. Consumă alimente bogate în fibre, pentru a avea un tract intestinal bun. Alimentele bogate în fibre îmbunătățesc digestia și oferă senzația de sațietate mai multă vreme.

6. Încearcă să micșorezi porțiile mâncare pe care le consumi. Folosește farfurii mai mici și învață care sunt porțiile ce âți sunt suficiente pentru a te sătura.

7. Bea ceai verde, îmbogățit cu ghimbir, lime sau mentă. Calmează stomacul, oferă un somn odihnitor și ajută la aportul de antioxidanți în organism.

8. Apelează la suplimente alimentare naturale, cum ar fi cele pe bază de konjac, care absorb toxinele, reduc numărul de calorii ingerate și ajută la o mai bună digestie.

9. Ai grijă să ajungi la timp în pat în fiecare seară. Somnul reglează metabolismul și îl ajută să funcționeze la capacitate maximă. În plus, după un somn odihnitor este mult mai puțin probabil să apelăm la consumul de dulciuri între mese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus