Livrare gratuită pentru comenzile peste 250 RON

HealthPielea sensibilizată după soare

Pielea sensibilizată după soare

Razele soarelui au numeroase efecte benefice asupra organismului, printre care stimularea metabolismului calciului și favorizarea stării de bine datorită sintezei de vitamina D. Totodată, pielea sensibilizată după soare face parte dintre efectele negative ale expunerii îndelungate și reprezintă un aspect pe care nu ar trebui să îl ignori.

Cu siguranță nu mai este un secret faptul că pielea are tendința de a deveni mai fragilă pe timpul verii. Pe lângă arsurile solare apărute în urma unei expuneri prelungite la soare, radiațiile UVA și UVB pot accelera îmbătrânirea cutanată și provoca distrugerea fibrelor elastice ale pielii. Pielea sensibilizată după soare trebuie să primească o îngrijire specifică, în caz contrar pe termen lung consecințele putând fi unele serioase.

Cunoști însă care este tipul de îngrijire de care pielea ta are nevoie și ce fel de produse ar trebui să folosești?

Pielea sensibilizată după soare are nevoie de o îngrijire adaptată și este important să ai în vedere următoarele sfaturi:

  • Evită produsele care au în componență parfumuri alergene sau conservanți, care pot provoca reacții cutanate.
  • Alege produse fără săpun.
  • Folosește doar produse de exfoliere speciale pentru pielea sensibilă.
  • Aplică zilnic un produs hidratant.
  • Evită să folosești apa prea fierbinte.

Dacă te confrunți cu pielea sensibilizată după soare, principala ta grijă trebuie să fie aceea de a o proteja și calma. Produsele formulate de Roge Cavailles prezintă o combinație unică de ingrediente cu toleranță ridicată, special concepute pentru pielea sensibilă. Texturile și parfumurile acestora sunt unele delicate și plăcute încă din momentul aplicării.

Gama Dermo-U.H.T. (Ultra High Tolerance – Toleranță Foarte Ridicată) asigură un nivel ridicat de protecție și respect pentru pielea sensibilă și pentru cea uscată, cu tendință atopică. Toate produsele din gama U.H.T. acționează în același scop, sunt potrivite atât pentru copii cât și pentru adulți. Textura acestora este însă diferită, în funcție de nevoile fiecărui tip de piele:

Ulei curățător surgras – are o textură de ulei non-gras, un parfum delicat și ajută la curățarea pielii foarte uscate și atopice

pielea sensibilizată

Cremă curățătoare surgras – are o textură cremoasă, un parfum delicat și este adaptată special pentru a curăța pielea uscată și foarte uscată

pielea sensibilizată

Gel curățător surgras – are o textură ușoară, un parfum delicat și o formulă potrivită pentru curățarea pielii uscate și sensibile

pielea sensibilizată

Produsele au un nivel ridicat de siguranță, fiind dezvoltate și testate în colaborare cu dermatologii. Formula acestora conține numai ingrediente selectate datorită siguranței lor, în special agenți curățători aleși în mod special pentru delicatețea lor. Complexul Dermo-U.H.T., o inovație a brandului Roge Cavailles, reține apa în țesuturi și reface filmul hidrolipidic, oferind o hidratare imediată și de lungă durată.

Îngrijirea de care pielea sensibilizată după soare are nevoie la începutul toamnei

După căldura excesivă resimțită pe perioada verii, pielea se confruntă la începutul toamnei cu un alt val de agresiuni externe care pot favoriza apariția unei stări de disconfort.

Și, dacă pe timpul verii este recomandat să folosești creme, loțiuni și geluri cu o textură cât mai lejeră, toamna trebuie să alegi produse a căror textură este mai grasă și bogată în vitamine. Pielea trebuie hrănită și hidratată în profunzime, astfel încât să îi păstrezi aspectul sănătos și catifelat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus