Livrare gratuită pentru comenzile peste 250 RON

HealthGelul curățător calmant Mustela pentru o baie fără lacrimi pe care bebelușul o va iubi
Gel curățător calmant

Gelul curățător calmant Mustela pentru o baie fără lacrimi pe care bebelușul o va iubi

Baia este un moment important, atât pentru părinte cât și pentru bebeluș. Acest moment creează cadrul perfect pentru o apropiere mai intimă față de cel mic și pentru a îi dezvolta sentimentele de siguranță și încredere.

O baie fără lacrimi prezintă un ridicat ajutor în acest sens, fiind recomandat pentru a fi folosit gelul curățător calmant de la Mustela.

Pielea sensibilă a celui mic nu trebuie să reprezinte un moment de panică. La Mustela sunt disponibile produse create special pentru a proteja pielea celui mic, iar gelul curățător calmant este ideal pentru pielea sensibilă și poate fi utilizat încă de la naștere.

Ritualul unei băi liniștite

Felul în care este organizat momentul băii are o mare însemnătate, fiind importantă asigurarea tuturor condițiilor necesare pentru ca bebelușul să se simtă cât mai confortabil.

Pentru o atmosferă placută, temperatura camerei trebuie setată la 20 – 22°C, iar cea a apei de aproximativ 37°C. Prosopul, scutecul, hăinuțele de schimb și produsele speciale pentru curățare trebuie pregătite dinainte pentru a fi la îndemână.

Curățare delicată și baie fără lacrimi cu Gelul curățător calmant

Gelul curățător ajută la curățarea eficientă și sigură a pielii sensibile a bebelușului. Acesta are o compoziție adaptată pentru pielea delicată a celui mic, este hipoalergenic și nu conține ingrediente care pot prezenta un risc înalt de alergii, precum parfum, săpun, parabeni, fenoxietanol și ftalați.

Gelul curățător calmant

Gelul curățător calmant are la bază ingrediente naturale patentate, în procent de 98%:

  • Avocado Perseose: protejează bariera naturală a pielii, hidratează și păstrează bogăția celulară naturală.
  • Schizandra: calmează și îmbunătățește senzațiile pielii foarte sensibile.
  • Surfactanți foarte blânzi: curăță delicat pentru a respecta chiar și cea mai sensibilă piele.

Toate ingredientele folosite pentru a dezvolta gelul curățător calmant asigură importante proprietăți: curățarea delicată și eficientă a impurităților pielii și scalpului, catifelarea pielii și îndepărtarea senzației de uscăciune. Iar cel mai important aspect este acela că bebelușul va beneficia de o baie liniștită, fără lacrimi!

Modul de a utiliza gelul curățător calmant este unul practic și facil, asemenea unui gel de duș sau șampon. Gelul trebuie aplicat în palme și cu spuma formată trebuie curățat delicat și cu atenție părul și corpul celui mic. La final se clătește bine, iar bebelușul va fi fericit și pregătit pentru noi activități!

Cu gelul curățător calmant de la Mustela, baia devine o adevarată plăcere pentru bebeluș! Datorită formulei sale delicate, pielea capătă un miros plăcut, iar părul devine mai mătăsos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus