Livrare gratuită pentru comenzile peste 250 RON

HealthÎngrijește pielea sensibilă cu Roge Cavailles și primul săpun cu surgras
pielea sensibilă

Îngrijește pielea sensibilă cu Roge Cavailles și primul săpun cu surgras

Comparativ cu pielea normală, pielea sensibilă are nevoie de o grijă suplimentară, de protecție și calmare, iar acest aspect nu ar trebui ignorat în niciun moment. Agresiunile zilnice la care este supusă, atât cele climatice, cât și surfactanții și apa dură îi afectează bariera naturală protectoare. Rezultatul este o piele „care ține”, uscată și cu o senzație continuă de disconfort.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor persoanelor care se confruntă cu astfel de simptome, Roge Cavailles a inventat „surgras” – un produs îmbogățit cu ingrediente emoliente, pe care l-a introdus în mai multe produse de curățare, primul fiind săpunul emolient Surgras.

Active Surgras, produsul exclusiv al cercetării Roge Cavailles

De-a lungul a aproape 100 de ani, Roge Cavailles a continuat să dezvolte produse speciale pentru a proteja și a îngriji pielea sensibilă, acoperind în același timp o gamă tot mai mare de nevoi.

Astfel, Active Surgras este un produs exclusiv descoperit în urma cercetărilor realizate de către Roge Cavailles. Principalul său beneficiu este acela că ajută la repararea barierei naturale a pielii într-un mod complet nou, datorită ingredientului activ – Uleiul de măsline Surgras. După aplicarea produselor care conțin surgras, pielea rămâne catifelată și cu o senzație de confort. Mai mult decât atât, aceasta este puternic protejată de agresiunile externe întâlnite tot mai des în această perioadă – vânt, aer rece și frig.

Primul sapun cu sugras pentru pielea sensibilă și delicată

pielea sensibilă

Încă de la început, principalul obiectiv al brandului Roge Cavailles a fost acela de a dezvolta produse de curățare și de îngrijire pentru diferite tipuri de piele. Astfel, în 1924 a fost dezvoltat primul săpun emolient cu surgras, recunoscut pentru numeroasele sale proprietăți benefice.

Datorită unei formule îmbogățite cu ingrediente emoliente, săpunul ajută la menținerea hidratării naturale a pielii și o protejează împotriva agresiunilor externe. Hipoalergenic, fără coloranți, fără conservanți și supus unui test clinic de către dermatologi, poate fi utilizat în deplină siguranță de întreaga familie. De la copii, adolescenți, adulți sau vârstnici, fiecare persoană se poate bucura de o curățare delicată și plăcută a pielii – atât a feței, cât și a corpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus