Livrare gratuită pentru comenzile peste 250 RON

HealthGelul intim reconfortant Roge Cavailles – un plus de confort și prospețime

Gelul intim reconfortant Roge Cavailles – un plus de confort și prospețime

Gelul intim reconfortant Roge Cavailles este aliatul ideal pentru un plus de confort și prospețime în fiecare zi.

În general, cele mai discutate subiecte sunt cele destinate îngrijirii adecvate a părului, tenului sau corpului. Însă trebuie să ai în vedere faptul că o importanță majoră o are și igiena intimă, a cărei îngrijire corectă nu îți asigură doar o stare de bine, ci și o sănătate bună.

Zona intimă necesită o atenție specială, iar produsele pe care le folosești pentru curățare și îngrijire trebuie să fie unele sigure și de încredere. Alege creme și geluri potrivite nevoii tale, precum gelul intim reconfortant Roge Cavailles care este creat pentru a oferi până la 12 ore de confort și prospețime.

Răcorire susținută de extractele din mentă

În special pe durata verii este esențial să te simți confortabil în fiecare moment. De aceea, gelul intim reconfortant Roge Cavailles are încapsulate ingrediente care eliberează în mod treptat extracte de mentă răcoritoare pentru a te bucura de o stare de prospețime pe parcursul unei zile întregi.

Zona intimă trebuie îngrijită într-un mod cât mai natural. Folosește cu încredere gelul intim reconfortant cu o formulă fără săpun, fără coloranți și fără parabeni care răspunde întocmai acestei necesități. În plus, acesta este hipoalergenic, având o toleranță testată sub control dermatologic și ginecologic.

Utilizare zilnică pentru o eficacitate sporită

Gelul intim reconfortant Roge Cavailles poate fi utilizat zilnic, o dată sau de două ori pe zi, în același mod în care folosești și săpunul lichid. Aplică o cantitate mică de gel și apoi clătește bine și din abundență cu apă caldă.

Gelul are un pH fiziologic de 5.5 care te ajută să păstrezi echilibrul fragil al mucoaselor sensibile, fiind astfel recomandat chiar și pentru pielea sensibilă. Acesta este caracterizat printr-o formulă delicată care este benefică pentru păstrarea unui echilibru al mucoaselor sensibile.

Gelul de igienă intimă reconfortant Roge Cavailles este destinat femeilor care își doresc un produs de îngrijire adecvat zonei intime, cu un plus de prospețime și delicatețe.

https://expertcosmetics.ro/ingrijeste-pielea-sensibila-cu-roge-cavailles-si-primul-sapun-cu-surgras/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus