Livrare gratuită pentru comenzile peste 250 RON

HealthFormule mai naturale și produse BIO! Descoperă noua gamă Maternite
bio

Formule mai naturale și produse BIO! Descoperă noua gamă Maternite

Sarcina este o perioadă complexă, cu momente minunate și emoționante, dar și cu schimbări mai puțin plăcute. Corpul nostru trece prin diverse transformări, dar îngrijirea atentă a pielii ne va ajuta să trecem mai ușor prin acest proces și să ne bucurăm mai mult de clipele frumoase.

Pentru a ne răsfăța corpul este important să alegem formule care conțin ingrediente active sigure, de origine naturală. Ținând cont de acest aspect, Mustela a lansat noua gamă Maternite cu un produs pentru alăptare – Balsamul reconfortant BIO, și trei produse antivergeturi – Serul, Crema si Uleiul BIO.

Formule mai naturale, mai sigure și două produse certificate BIO

Noua gamă de îngrijire dedicată pielii femeilor în timpul maternitatii conține formule mai naturale și mai sigure, dezvoltate într-un întreg proces de responsabilitate socială și de mediu.

Produsele sunt formulate cu o medie de 98% ingrediente de origine naturală și, pentru prima dată, două produse sunt certificate BIO!

Mustela prezintă și o explicație privind motivul pentru care nu există 100% ingrediente de origine naturală în toate produsele: procentul de 2% al unor produse reprezintă ingrediente care dau textură, stabilitate și care conservă, acestea neavând pe piață o alternativă naturală. Totuși, chiar și aceste ingrediente care reprezintă cei 2% au o toleranță ridicată garantată.

bio
Ingrediente din lanțuri de aprovizionare responsabile

Produsele din gama Maternite conțin ingrediente active patentate de origine naturală provenite din lanțuri de aprovizionare responsabile și din surse durabile. Ingredientele cheie care stau la baza gamei sunt:

  • Ulei de Avocado, ingredient patentat de origine naturală, bogat în acizi grași esențiali, care ajută la refacerea și menținerea filmului hidrolipidic slăbit în timpul sarcinii.
  • Concentrat de ulei de Maracuja (Fructul pasiunii), ingredient natural patentat care îmbunătățește suplețea și elasticitatea pielii, luptând deci împotriva aparitiei vergeturilor.
  • Ulei de măsline natural, prezent în formula Balsamului pentru alăptare, care este cunoscut pentru proprietățile sale hrănitoare.
Ambalaje mai atrăgătoare

A avea grijă de bebeluș înseamnă și a îi proteja mediul înconjurător, astfel încât la dezvoltarea noii game Maternite, Mustela a pus accent pe minimizarea impactului aspura mediului.

Gama Maternite nu s-a schimbat doar în ceea ce privește formulele produselor, ci și a ambalajelor. Acestea au un design mai atrăgător care exprimă ideea de naturalețe caracteristică gamei. În plus, 100% din ambalaje sunt tipărite cu cerneluri pe bază de uleiuri de origine vegetală, iar cartonul acestora provine din păduri gestionate durabil.

Siguranța bebelușului și siguranța noastră, a mamelor, pe parcursul sarcinii și alăptării este extrem de importantă! Având acest lucru în vedere, toate produsele din noua gamă Maternite au fost supuse unor teste de eficacitate și siguranța supravegheate de către dermatologi, siguranța lor fiind confirmată și de către un expert toxicolog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus