Livrare gratuită pentru comenzile peste 250 RON

HealthCe tip de piele are copilul tău? Oferă-i îngrijirea specifică cu Mustela

Ce tip de piele are copilul tău? Oferă-i îngrijirea specifică cu Mustela

Una dintre cele mai greșite concepții în ceea ce îi privește pe bebeluși este aceea că pielea lor este asemănătoare, cu particularități și nevoi similare. Însă, este important de reținut faptul că nu toți bebelușii au același tip de piele, ceea ce înseamnă că nevoile lor sunt diferite.

În acest sens, Mustela a demarat campania internațională I want my own skincare (Eu vreau îngrijire specifică tipului meu de piele) prin care încurajează părinții să aleagă produse de curățare și îngrijire care să răspundă nevoilor specifice ale pielii copilului. Normală, uscată, foarte sensibilă sau cu tendință atopică, fiecare tip de piele are propria sa gamă de produse.

Cum poți recunoaște ce tip de piele are bebelușul tău?

Încă de la naștere, pielea bebelușului prezintă simptome prin care o poți caracteriza cu ușurință.

Pielea normală este cea care arată perfect, fără a prezenta semne de uscăciune și sensibilitate. Totuși, cu toate că nu pare să aibă vreo problemă în aparență, pielea este oricum foarte fragilă.

Pielea uscată este caracterizată prin semne de uscăciune care pot apărea încă de la naștere. Această stare de piele aspră, mai puțin catifelată și cu tendință de descuamare poate dura chiar câteva luni, mai ales în această perioadă predominată de vânt, aer rece și uscat.

Pielea sensibilă și foarte sensibilă este una reactivă și se înroșește ușor atunci când are de-a face cu agresiunile externe zilnice precum vânt, apa dură, frecarea cu hainele etc. Pielea foarte sensibilă se manifestă și prin senzații de furnicături și „piele care ține”.

Pielea cu tendință atopică este ușor de identificat; încă de la o vârstă mică copilul se poate confrunta cu o piele extrem de uscată care alternează între perioade de puseuri de eczemă, erupții roșii și perioade cu stare normală a pielii.

Care sunt nevoile specifice ale fiecărui tip de piele?

În orice moment al zilei, fie că ne referim la ora de baie, la curățarea sau îngrijirea propriu-zisă a pielii, este important să fie alese produse care să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui tip de piele.

Chiar dacă este perfect normală, și acest tip de piele are nevoie de hidratare zilnică și protecție de lungă durată. În portofoliul Mustela se regăsește o gamă completă de produse special concepute pentru pielea normală, formulate cu un ingredient natural patentat – Avocado Perseose.

Pielea uscată trebuie să fie în mod deosebit hidratată, protejată și mai ales hrănită. Astfel, produsele formulate de Mustela sunt extrem de hrănitoare și au la bază două ingrediente active naturale patentate – Avocado Perseose și Ceramide + Cold Cream.

Reactivă și cu un disconfort ridicat, pielea foarte sensibilă necesită hidratare și calmare imediată și de durată. Plecând de la această idee, Mustela a creat o gamă completă de produse de igienă și îngrijire, fără parfum și cu două ingrediente active naturale de bază – Avocado Perseose și Schizandra.

Nu în ultimul rând, pielea cu tendință atopică are nevoie zi de zi de hidratare, calmare și refacerea stratului de lipide. Produsele acestei game sunt formulate cu Avocado Perseose, asociat cu Oleodistilat de Floarea Soarelui.

O îngrijire corectă și adaptată a pielii va avea drept rezultat o stare de bine și de confort a bebelușului sau copilului, precum și diminuarea acestor probleme specifice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus